Välkommen!

Hej och välkommen till min blogg! Hoppas du kan hitta något som intresserar dig. Skriv gärna någon rad när du tittar förbi!

måndag 17 oktober 2011

Om jag hade mer tid...

Tänk vad mycket roligt man kan göra om man har tid!!! Idag har under fikapausen satt jag och skrev ner en lång lista på olika pyssel som jag vill roa mig med under hösten. Men vi får väl se hur mycket som jag hinner med... Just nu är det visst tvätt som står högst upp på schemat.

Mitt pysselrum ska ju förövrigt omvandlas till barnrum under vintern och jag håller nu på att fundera ut var jag ska göra av alla mina saker!!! Blir att möblera om och om jag mätt rätt så BORDE min sekretär få plats inne i garderoben och då får jag se till att få ner det pyssel som jag använder mest i den och de andra får åka ner i lådor som får plockas fram vid behov. Vi får se när Håkan har tid att hjälpa mig att flytta runt sakerna.

Var hemma i helgen och fick lite saker. Finfina saker för mig, som för andra ser ut precis som skräp! Mamma och pappa har tillsammans med pappas bröder och svägerskor börjat städa ut farmors hus. Det som många anser ska till tippen är sådant som jag ser skatter i! T ex en GAMMAL träslev, den är så använd att den är alldeles len och kolsvart:) Det är ju inte direkt så att jag skulle stoppa ner den i någonting jag tillagar, men med en rosett i spets knuten runt så blir det en fin inredningsdetalj och den får mig att tänka på farmor:)

Det är som min käre svärfar säger: Du bara släpar hem en massa skräp! (Men han säger det med glimten i ögat) Hjälper mig med det gör han också, för idag hoppas jag att han ska komma ihåg att ta med lite rostig taggtråd till mig från Hässlehylta som Håkan rotade fram åt mig under älgjakten!

Nu är det bäst jag tar mig ner för trapporna och lägger in ytterligare lite tvätt i maskinen!

Kram Sara

1 kommentar:

  1. taggtråden var nog till mej också, annars hoppas jag det finns mer, vi delar ju ; ) kram Sussi

    SvaraRadera